Vi udbyder jagter i Danmark, Sverige, Polen og Frankrig, du vil her på siden kunne læse mere om aktuelle tilbud, skulle du have speciale ønsker, er du meget velkommen til, at tage kontakt til os, da vi i vores netværk har adgang til jagter i stort set hele verden.

Aktuelle tilbud:

Sverige Kroneparken:

Bukkejagt i Kroneparken: UDLEJET
Kroneparken med sine 360 Ha er beliggende i Kroneberg land, og er et jagt revir i absolut topklasse og har en tæt bestand ag Elg, Vildvin og ikke mindst Råvildt.
Der skydes Medaljebukke stort set hvert år, og henvender sig således til den kvalitets beviste jæger. Prisen er inklusiv 1 buk og et vildsvin, man ankommer til reviret den lørdag den 15. august hvor der er fælles spisning, parole og lodtrækning om pladserne. herefter er der 3 ½ dags jagt, med afrejse den onsdag den 19. august efter morgenmad. Inkluderet i prisen er overnatningsmulighed i hytte uden strøm og vand. Forplejning er ikke inkluderet men vil blive delt mellem deltagerne. Der kan være op til 7 jægere.

Pris. 6.300,- Danske kroner.

Elgjagt i Kroneparken:

Elgjagten i Kroneparken har igennem de senere år, været intet mindre end en succes, og hvor den tidligere har været solgt til et privat firma, har vi i år valgt, at udbyde denne enestående mulighed, til enkeltejæger, som ønsker at møde nye mennesker på en elgjagt som giver tid og muligheder for, at nye den storslåede Natur. Elgjagten starter i år den 12 oktober, hvor der bliver drevet jagt på omkringliggende marker, hvilket betyder Elge og grisene søger mod Kroneparken, hvor jagten først starter torsdag den 15. oktober, der har således ikke være drevet jagt inden. Torsdag og fredag hvor der drives på de omkringliggende marker, sidder vi på anstand, dette giver gode muligheder for, at kommer til skud under rolige omgivelser. Om lærdagen drives arealet igennem af svensk Elghund. Søndag har man mulighed for igen, at sidde på anstand inden afgang overfrokost. Der er mulighed for, at overnatter i skurvagn på reviret. Alternativt kan henvises til nærliggende vandre hjem.

Prisen for dette arrangement er 5.000,- Danske kroner.

Trykjagt på Vildsvin mm:

Vi udbyder nu vore populære trykjagter for den kommende sæson, som de foregående år, er der et vildsvin og et stk. Råvildt med i prisen (gælder ikke buk). Prisen er fast, så du undgår, at skulle stå med en kæmpe regning ved afrejsen. Selvjagten forgår ved, at man ankommer Torsdag, hvor der kan siddes efter pris om aften/natten på de anlagte foderpladser, om fredagen er det afgang fra hytten 1 time før sol opgang og man sidder så længe man kan/gider, fredag aften sidder man efter Råvildt og gris. Lørdag er der trykjagt hvor der drives med hund. Udover gris og råvildt må der skydes Elg, så længe der er elg på kvoten.

Prisen for dette arrangement er 3.000,-

PAKKEPRIS:

Hvis man ønsker, at deltage i Ovenstående Elgjagt og 2 vildsvine trykjagter, til en normal pris på 11.000,- ja så tilbyder vi nu Elgjagten og 2 vildsvine trykjagter for blot 8.500,- og inklusiv i prisen er op til 3 grise, 3 stykker råvildt og andel i de elge som er nedlagt.

da_DKDansk