Jagtklubben som råder over et revir beliggende i det østlige Kronberg Län nær Åseda søger jagtklub medlem, selve reviret er i størrelsesorden 360 ha, hvoraf de ca. 40 ha er en del af en større sø med fantastiske fiske muligheder efter Sandart, Gedder, Aborre mm. Som medlem i jagtklubben har man ud over adgang til reviret, også fiskeret i søen.

De ca.
320 Ha jagtmark består af en rigtig god blanding af ny og gammel skov, med en
blanding af Fyr, gran og løvskov, dog med en overvægt af fyr og granskov. Reviret er
kuperet uden på nogen måde at bestå af stejle fjeldsider, endvidere er der lidt
myr og rigtig mange lysninger.


Jagtklubben råder over en lille hytte med plads til 4 personer, samt en pavillon med soveplads til 4 personer og spiseplads til 10 personer. Der er ved at blive opsat en toilet og badvogn, men der er absolut tale om primitiv indkvartering, er man til lidt mere luksus, er der et bed and breakfast blot 700 meter fra jagten. Her koster en overnatning med morgenmad ca. 600 SEK.

Vildtbestanden er tæt, og her er rigtig mange vildsvin, ligesom der er en stor og stærk stamme af råvildt, hvor der også vil være mulighed, for med lidt held, at kunne nedlægge medaljebukke.
Vi forvalter vildtet, hvilket betyder vi under hensyntagende, til de kommende sæsoner, bestand sammensætning løbende vurdere, hvad som kan skydes, der er således stor fokus på den rette sammenhæng mellem kvalitet og kvantitet.
Selv jagtklubben skal består af 7 medlemmer (når alle pladser er afsat) som alle har de samme muligheder, ved indtrædelse i jagtklubben betales et indmeldingsgebyr på 3.000 samt den årlige medlemsafgift på 20.000,- for 2022 (reguleres hvert år). Når først der er betalt indskud og medlemsafgift, kommer der ikke yderligere omkostninger, andet end i forbindelse med egen forplejning, her skal således ikke betales fæld afgift eller lignede.
Da her er tale om et absolut toprevir, er jagtlejen desværre også derefter, derfor kan økonomien slet ikke hænge sammen med blot 7 medlemmer, derfor skal evt. gæster også bidrage til, at økonomien kan løbe rundt, dette gøres ved at de betaler for at deltage på jagterne, hvad enten dette er bukkejagten, vildsvinge eller elgjagten. Så ønsker man som medlem at medbringe gæster på reviret foregår det ved, at de betaler et rimeligt beløb for dette.
Herunder et par eksempler på gæste jagter:

Weekend jagt på vildsvin

Typisk ankommer man fredag aften, dog vil der være mulighed for enkelte weekender med ankomst torsdag aften. Ved ankomst trækkes der lod om sengepladserne. Man medbringer selv dyne, hovedpude, senge linnede og håndklæde. Efter folk er indkvarteret, holdes kort parole med lodtrækning om pladserne. Der er købt ind til forplejning for weekenden, og omkostningerne til denne deles mellem deltagerne.

Prisen er 2.000,-DKK

Inkluderet i prisen er ophold i jagtklubbens hytte samt afskydning af 1 vildsvin, evt. ekstra vildsvin afregnes til 500,- DKK uanset størrelse. Såfremt gæsten mod forventning ikke skyder vildsvin, får gæsten et til gode bevis på 500,- DKK, som kan benyttes som rabat på endnu en weekend efter vildsvin.

Bukkejagt

På reviret er det er en tæt og stærk råvildtbestand, og selv om skovjagt jo stiller krav til den enkelte jægers evner, bør der på dette revir være rig mulighed for, at kunne nedlægge en eller flere stærke bukke. Der er på reviret tidligere skudt medalje bukke, så for den dygtige/heldige er her mulighed for at hjemtage et medalje trofæ.

Prisen er 4.000,-

Vi ankommer den 15. august, hvor der vil være lidt let mad. Efter indkvartering holdes der parole og uddeles kode til app med angivelse af områder. I det område man har trukket er der placeret stiger, og er man til purch er dette også muligt. Omkostninger til forplejning deles mellem deltagerne.
Inkluderet i prisen er 1 buk og 1 vildsvin. Eventuel ekstra buk koster 2.000,-

Elgjagt

På vores Elgjagter er der mulighed for gæstepladser. Vi mødes søndag den 10. oktober til indkvartering og parole, vi kender endnu ikke kvoten, men forventer det i år bliver 1 kalv. Da vores 360 ha ligge klemt mellem en større sø og et stort naborevir, sidder vi på anstand de første dage, inden vi selv driver med hund. Elgjagten forsætter så længe der er Elg på kvoten dog slutter vi lørdag den 16. oktober. Er der forsat elg på kvoten arrangere weekend tur efter elg. Vi deles om froplejningen. pris for Elgplads er 3.000,- DKK.

en_GBEnglish (UK)