Jagtklubmedlem 415 HA

Jagtklub som råder over et helt fantastisk revir blot 35 minutters kørsel fra København, søger nye kvalitetsbeviste jæger. Jagten på reviret drives med udgangspunkt i vildtet, hvorfor nye medlemmer bør være indforstået med, at der ønskes jæger som kan efterleve de etiske og moralske kodeks som gælder for vores jagtklub. 

Reviret består af godt 410 ha, hvoraf skov udgør godt 90%, i skoven er der anlagt enge og vandhuller. På den tilhørende agerjord er der etablere remisse og læhegn. 

Råvildtbestanden er meget stor og stærkt og for at tilsikre den forbliver sådan, vil jagten på råvildtet blive administreret og reguleret ud fra kvaliteten frem for kvantitet, igen med hensyn til jagtetik, moral og ikke mindst godt naboskab til omkring liggende skove. 

Det samme gør sig gældende for øvrige klovbærende vildt, som tæller kronvildt og dåvildt, som reguleres på kvoter som fastsættes inden efterårsjagterne. 

Som riffeljæger indgår du i et fælleskab på lige vilkår med de øvrige jæger, hvilket betyder du har frijagt i skoven når du har tid, lyst og lejlighed. Hvor du endvidere har mulighed for at medbringe en gæst.

Skoven er opdelt i godt 20 områder, hvor man den første uge af bukkejagten trækker lod om områderne, hvorfor man i har mulighed ofr at lære sit område at kende inden bukkejagten. Efter den første uge skriver man sig ind i et område når man er på jagt.

Der afholdes et pasende antal trykjagter, igen med maksimalt fokus på at minimere stress af vildtet og støj i skoven, bevægelsesjagterne vil derfor kun blive afholdt på den ene halvdel af gangen, således vildtet kan fortrække til den anden halvdel. På disse trykjagter har man som medlem mulighed for, at tilkøbe gæstepladser på disse jagter. 

Der er fuld forplejning på alle fællesjagter. 

Vi råder over en dejlig jagthytte, med modernet køkken, toilet og badefaciliteter, samt en noget mindre moderne sovesal. 

Årlig medlemsafgift som medlem af jagtklubben:19.500,00 

Der er intet fællesarbejde forbundet med medlemsskabet, hvorfor jagten er for den travle og kvalitetsbeviste jæger. På fællesjagterne bør man dog kunne gå til hånde. 

Lyder ovenstående som noget for dig, og kan du nikke genkendende til Etik, moral og høj kvalitet, så er du muligvis det helt rigtige kommende medlem i vores jagtklub, så skriv et par linjer om dig selv og send en mail, sammen med et telefonnummer, så kontakter vi dig.  

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen