info@jagt.eu


+45 2016 2008


Vision: Vi ønsker at kunne tilbyde jæger og andre naturbruger, fantastiske oplevelser uanset om drømmen er en jagttur efter sommerbuk i Danmark, eller drivjagt i Polen, hvor sammenhængen mellem økonomi og oplevelse hænger 100% sammen.

Mission: Igennem vores netværk af jæger og andre naturbruger, er vi en aktiv medspiller for såvel de som er jordbesidder og jagtudlejer, samt de som ønsker at gøre brug af disse.

Henrik har gået på  jagt igennem hele sit liv, og tilbage i 2000 besluttede han i samarbejde med en tidligere Godsskytte samt en Riffelprøve sagkyndig, at stifte et  jagtkonsortium som primært henvendte sig til ny jæger, for den vej igennem at give de nye jæger mulighed samt indsigt i naturen og jagten i Danmark.

Selv om det nu er mere end 20 år siden og de 2 andre for længst er stoppet, bruger Henrik forsat rigtig mange timer, med at underviser og dele ud af sine praktiske erfaringer omkring jagten og ikke mindst vildt og  biotop pleje som er Henriks helt store passion. De mange år som jæger og ikke mindst som vejleder i jagten, har givet Henrik et kæmpe socialt jagtnetværk, som har betydet at der igennem de senere år, ud over den danske jagtpleje nu også er kommet flere og flere jagtrejser ind som en del af de jagter som Henrik formidler. Lonemaia brænder for alt der har med kvalitet at gøre, og dette er kort sagt inden for alt, det er vigtigt der for Lonemaia er en tæt sammenhæng mellem varen og prisen. ”Så er det jo ikke billigere, det er bare en dårligere vare” er en sætning Lonemaia ofte anvender, når nogle forsøge at sælge hende discount. Derfor står Lonemaia også for vareindkøbet her på siden, således vi kan sikre der er 100% sammenhæng mellem kvalitet og pris. Lonemaia er også selvjæger og hundeejer og har derfor hele tiden fingeren på pulsen, med hvilke vare som bidrager med noget godt og konstruktivt, og hvilke vare går man uden om, da de intet bidrager.

 

da_DKDansk