Hvorfor hedder det Jagtklub

Som alt andet i samfundet gennemgår jagten også store forandringer i disse tider, hvorfor hele tanken omkring konsortium fælles ansvar og ikke mindst fællesarbejder, bliver udfordret i en i forvejen travl hverdag hvor job, familie og venner også skal passes.
Derfor ønsker mange muligheden for, at kunne være en del af et fællesskab omkring interessen for at gå på jagt, uden at have tiden til arbejdet med, at passe jagter.

Løsningen kan være vores jagtklubber, hvor der er folk som passer og driver jagten, og tager sig af alt det praktiske omkring opsætning af tårne og stiger, udsætning af fasaner, afskydnings politik, ja alt som vedrører jagten, hvorfor jagtklub medlemmerne kan gå på jagt når de har tid. Jagtklubben er således et tilbud til den travle M/K som ønsker, at kunne bruge sin sparsomme fritid på at gå på jagt, frem for at skulle lave en masse arbejde.

Rent praktisk fungere det, således at Outdoor & More varetager alt omkring jagten, mens man som medlem betaler for, at have adgang til reviret.

Betyder det man ikke har nogen indflydelse

I teorien ja, men alligevel ikke, i vore forskellige jagtklubber afholdes der et årsmøde helt som man kender det fra et jagtkonsortium, her er gode ideer og feedbacks altid velkommen, og da der er tale om et egentlig medlem/klub forhold, hvor jagtklubmedlemmet er “kunde” og Outdoor & More er “leverandør”, ja så betyder det, der altid lyttes og findes en løsning som til gode ser jagtklub.

Men er det så ikke bare salgsjagter

Nej slet ikke, på salgsjagter betaler man som regel for, at nogen følger en rundet på et revir og hjælper en med at spotte vildtet og vejlede. Men når det er sagt, ja så tilbyder Outdoor & More også salgsjagter.

Derfor er jagtklubberne, det bedste fra konsortier og betalingsjagterne, man kender prisen på forhånd, og man har friheden til at benytte reviret i henhold til klubbens vedtægter.

Konklusion

Outdoor & More udbydere mange forskellige former for jagter, en af disse er medlemskab i en eller flere af vore jagtklubber. Og hvorfor hedder den jagtklub og ikke et jagtkonsortium.
Og ja det er der faktisk flere grunde til, herunder er blot et par af grundene:

Ingen krav om Arbejdsdage:
I modsætning til et jagtkonsortium, er der ingen fællesarbejdsdage i vore jagtklubber, det betyder du som medlem med en travl hverdag med job og familie, kan prioritere din fritid til, at dyrkejagten 100% af din ledige stunder.

Ingen Økonomisk binding:
I vore jagtklubber kender du prisen og der kommer ingen overraskelser, som til reparationer eller nyanskaffelser, det betyder du som medlem ikke skal være bekymret om der kan komme uforudsete udgifter.

Mest for pengene:
Da det er en jagtklub kan du frit vælge at gå, du er ikke bundet af en kontrakt om, at du de kommende år skal indgå som en del af et konsortium, det har den positive virkning, at jagtklubben naturligvis hele tiden skal kunne levere en bedre vare end hvis det var et konsortium, derfor får du i vore jagtklubber mere for pengene.

Det er bare hyggeligere:
Når der ikke er fællesarbejde er der heler ingen problemer med hvem lavede hvad og hvornår, hvorfor du her kan dyrker fællesskabet omkring selve jagten.

Ovenstående er blot et par eksempler på nogle af de fordele der er ved vores setup omkring jagtklubberne.

da_DKDansk