Jagtklubmedlem 221 HA

Blot 40 minutters kørsel syd for Københavns rådhusplads, tilbydes ledige konsortiepladser for den kommende sæson.

Reviret som er på godt 220Ha er anlagt til jagt, og henvender sig derfor til den Kvalitetsbeviste Jæger.

Reviret

Består af 106 Ha skov med omkring liggende marker i et fantastisk bakkelandskab, på markerne er der endvidere anlagt 9 større remisser, hvoraf der i lang største delen også er anlagt små vandhuller. Skoven som har en stor variation af træsorter og alderen på disse indeholder desuden et større vandhul som er velbesøgt af de fleste typer ænder, men hvor især krikænder findes i meget stor stil.

Da skoven som tidligere nævnt har en stor variation, trives hjortevildtet fantastisk her, hvor råvildt som dåvildt står fast og kronvildt kan opleves som strejfende vildt. Det skal for god ordensskyld nævnes, at vi forvalter råvildt og dåvildtet i samarbejde med godset og således afskyder i henhold til bestandens bæreevne.

Jagtklub

Vi ligger vægt på, at vores fællesskab er en klub og ikke et konsortium, de helt elementære grunde til dette er, at man som medlem ikke skal deltage i fællesarbejde og heler ikke vil blive ramt af et eventuelt økonomisk underskud i jagtkassen. Med andre ord henvender jagten sig de personer som ikke har tiden til en massefællesarbejde og ikke ønsker usikkerhed omkring økonomien, men ønsker at bruge sin begrænsede fritid på jagt af høj kvalitet.
Derfor tilbydes et jagtrevir hvor man som medlem af jagtklubben kan komme og gå, når man har tid lyst og lejlighed til dette.

Jagtklubben vil bestå af 16 ligesindede jæger, som alle har fuldstændigt de samme rettigheder. Med til jagtklubben er tilhørende spisestue og køkken, mindre soverum og toilet og bad.

Økonomi

Jagtklubbens medlemmer har ønskes, at økonomien skal holdes på et absolut minimums niveau, prisen alene gælder de fasteudgifter, mens der afregnes for gæstepladser på fællesjagterne, samt for nedlagt hjortevildt i henhold til klubbens vedtægter. Men der udover, så inkludere medlemsprisen, jagtleje, udsattefugle, fuldforplejning på alle klubbens fællesjagter.

Medlemsafgift pr. år = 24.000,-kr

Såfremt man ikke ønsker en fuld plads, så er det muligt at være riffeljæger eller fuglejæger, prisen for disse er:

Riffeljæger: 15.500,- kr.

Fuglejæger 12.500,- kr.

Du får

Lyder ovenstående som noget for dig, og kan du nikke genkendende til en fornuftig etik og moral omkring jagten og dennes uskrevne regler, så er du meget velkommen til at skrive et par linjer om dig selv, og hvornår en fremvisning evt. vil kunne passe dig. I den forbindelse er det vigtigt, at understrege vi igennem mere en 20 år har uddannet nyjærger, hvorfor her ikke stilles krav til erfaring. 

Kan vi finde et fællesfodslag og du dermed bliver medlem i jagtklubben, ja så kan du forvente, fri riffeljagt i henhold til vedtæger og forvaltninger, deltagelse på 7 fællesjagter hvor forplejningen er arrangeret så du blot møder ind til morgenmad. Mulighed for frijagt og deltagelse i evt. trækjagter.

Bør nævnes at vores afskydning af fugle ligger noget over 50%

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen