Outdoor and More har fornøjelsen at kunne tilbyde brunstjagt på råbukke i Polen denne sommer, tilbuddet gælder for 2 super revir i henholdsvis Lobez og Suchan. Vi har selv tidligere været på begge revirer, og kan derfor komme med vores varmeste anbefalinger.


Lobez.

På dette revir har vi være 4-5 gange, og dette revir er i absolut særklasse, her vil blive præsenteret for rigtig mange fine bukke i størrelsen 350 gram og opefter. Jagtklubben som råder over reviret, har en fantastisk forvaltning, og ønsker ikke der skydes for unge bukke. Så ja reviret som jagtklubben har vores varmeste anbefalinger.

Indkvarteringen forgår på det lokal B&B som drives af et ægtepar, hvorfor stemningen er meget familier, værelserne har eget bad og toilet og der er et lille the køkken, hvor der kan laves kaffe mm.

Afskydning i henhold til prisliste.

Suchan.

Vi var på dette så sent som maj måned i år, og de som deltog har allerede booket forårs- og brunstjagten i 2022, dette revir er et rigtig godt revir tæt på den tyske grænse, og i foråret blev der skudt nogle ret speciale bukke, flere af disse på over 400 gram, selv om jagtklubben klagede over, at specielt rapsmarkerne gjorde det svært med de gamle bukke.

Vi har fået en aftale i stand, hvor der skydes efter prisliste med et loft på 450 gram.

indkvarteringen foregår i jagtklubbens eget hus, med nogle rigtig fine værelser, nogle med eget badeværelse, og andre med badeværelser på gangen. Da vi var der i maj, valgt vi selv værelser og flere havde enkeltværelser.

 Vi har fået en aftale i stand, hvor der skydes efter prisliste med et loft på 450 gram.

Der er plus 20 bukke til afskydning på begge revir. Vi mener disse 2 ture henvender sig til selvskab på 3 – 6 jæger. Så er det noget for dig og dine venner, så skriv her på siden eller på info@jagt.nu

Bemærk tilbuddet er gældende 48 timer.

Knæk og bræk Outdoor and More Aps.


da_DKDansk