Reviret:
Vi har den 1. januar 2023 overtaget dette prima revir blot 175 Km og ca. 2 timers kørsel fra øresundsbroen, reviret er på 200 ha bestående af en god blanding af gran- og løvskov, mÿr og store lysninger.
Stykket ligger som en lang tange ind i et større skov stykke, hvilket betyder stykket er meget lang og smalt, hvilket gør der er stor afstand mellem foderpladserne, ligesom vi har mulighed for at trække vildsvin fra de omkring læggende skove, hvor der ikke drives vildsvinejagt.
Med til jagten er et stort hus med 5-6 soveværelser, 2 badeværelser, køkken og stor stue.
Udlejer er igang med at undersøge muligheden for varmepumpe med sms, så vi, specielt om vinteren kan tænde for varmen inden ankomst. Ellers er der 3 brændeovne, perjs og elpaneler som varme kilde.
Vi mangler 2 medlemmer, så vi ialt bliver 6 medlemmer, der deltager på ligevilkår.
Endvidere har vi en storlade, og en jordkælder.

Vildtet
Der er rigtig meget råvildt på reviret, ligesom vi efterhånden ser flere og flere vildsvin på foderpladserne. Men selv om der ikke er vildsvin på pladserne hver nat, så kan vi konstatere at der på markerne uden for vores skov er endog meget store skader efter vildsvin.
Vi ved derfor der er mange vildsvin i området, så når først de har fundet pladsern, så skal vi nok kunne skyde en del vildsvin.
Elgjagten er ikke inkluderet, da denne drives af elglaget.
Som nævnt har jagtklubben overtaget jagten den 1. januar 2023, så der har endnu ikke været drevet jagt på stykket. Vi starter således først op med at jagt den 16 august.

Jagtklubben:
Som medlem af jagtklubben har du fri adgang til jagten, og den kan således benyttes når det passer dig, vi ser dog helst at der ikke er jagt hver weekend, men så kan huset jo også anvendes som lille familie fristed.
Du har også mulighed for at medbringe betalende gæster på jagten, du finder yderligere information om dette under økonomi.
Som medlem har man fri gris, samt 2 bukke som dog skal være 6 ender, forkert afskydning betyder mistet kvote, når kvoten er brugt er det muligt at købe ekstra bukke.

Økonomi:
Ved indtrædelse i jagtklubben betales et der et indmeldingsgebyr på 3.000,00 dette er ikke at forveksle med et depositum og tilbagebetales ikke den dag man stopper, samt den årlige medlemsafgift på 15.500,00.
Når først der er betalt indskud og medlemsafgift, bliver man oprettet på klubbens lukket blog, samt WeHunt som fungere som kort, og benyttes til meget andet, derudover får man egen nøgle til huset, hvorefter hus og jagt kan benyttes frit.

Da vi ikke ønsker at være for mange om jagten, og af erfaring ved det koster 1.500-1.800,- SKK i strøm om vinteren, og lidt mindre om sommeren, har vi valgt at man som medlem, betales 250 kr pr. ovenatning, som går til strøm, vand og brænde.“Den der kommer oftes betaler mest”
Ekstra råvildt afreges efter følgende:
1 stk. Seksender buk 500,00
1 stk. Buk andet en seksender. 2.000,00
1 stk. Rå 500,00
1 stk. Lam 400,00

Gæster:
Da her er tale om et absolut toprevir, er jagtlejen desværre også derefter, hvorfor evt. gæster også bidrage til, at økonomien kan løbe rundt, dette gøres ved at de betaler for at deltage på jagterne, hvad enten dette er bukkejagten, vildsvine eller elgjagten. Så ønsker man som medlem at medbringe gæster på reviret foregår det ved, at de betaler et yderst rimeligt beløb til jagtkassen.
Herunder et par eksempler på gæste jagter:
Weekend på vildsvin inklusiv 1. vildsvin 2.000,00 ekstra vildsvin koster 500,00.
Gæster i bukkejagten for perioden 16-19 agust, med ankomst den 15. om aften og hjemrejse den 19. altså 3 hele dages jagt er 5.000,00 inklusiv 1 buk og 1 vildsvin.

da_DKDansk