Outdoor and More ApS sælger ikke jagtrejser, men vi tilbyder alt omkring koordinering og indhentning af tilbud, helt uden omkostninger for dig som jæger.

Hvordan fungere det?

Outdoor and More repræsentere kva læser og medlemmer en stor volume af danske jæger, denne volume bruger vi til, at indhente de absolut bedste tilbud fra alle dem der sælger jagtrejser, både lokale outfitter og jagtrejse selskaber. Dermed opnås en WIN WIN situation for alle parter.

Hvordan det?


De som sælger jagtrejser spare rigtig mange timeres administration og salgstid, da de kun handler med Outdoor and More, og der typisk er tale om et tilbud og mange kunder.

De som gerne vil på jagtrejser, opnår store besparelser, da den besparelse som jagtrejse selskaberne går direkte til jægeren hvormed det er billigere end hvis man selv booker samme rejse.

Hvad for Outddor and More ud af dette?

Da Outdoor and More tjener ikke penge på at sælge jagtrejser, men af at have mange medlemmer og læsere på bloggen, så ved at lave dette arbejde får vi løbende flere og flere medlemmer og dermed en bedre forretning.


Men hvordan ser det ud med jagtrejser i 2021?

Selv om om det meste af Europa pt. er lukket helt ned, ja så er vi hos Outdoor and More overbevist om, at i takt med at flere og flere bliver vacsineret og temeraturen stiger, vil vi se et smittetal som er det laveste siden CoVid19 udbruddet sidste år i Feruar.

Derfor er vi også overbevist om, at vi igen for mulighed for at rejse rundt i verden.

Knæk og Bræk.

#

No responses yet

Skriv et svar

Seneste kommentarer
    Modtag vores Nyhedsbrev
    Loading
    da_DKDansk