Noget kendt også alligevel helt nyt

Som så mange gange tidligere, tager vi til Polen, for at besøge dette helt fantastiske jagt paradis, der med sine blødebakker, langstrakte enge, moser og skove, tilbyder en vildt forekomst som ikke se mange andre steder.

Egentlig skulle vi have været afsted i maj, men denne tur blev udsat, hvilket betyder vi nu kan tilbyde den sædvanligvis noget dyre brunstjagt, til stærkt reduceret priser.  

Fastpris pr. buk.

Som de foregående år, deltager vi selv på denne tur, hvor vi tager os af formidlingen og sikre du får en fantastisk oplevelse. Og som noget helt nyt, har vi lavet en aftale med 3 jagtklubber om en fastpris pr buk. Og da det er brunstjagt, ja så forventer vi, at bukkene ligger fra 300 gram og opefter. Du kan læse mere om jagt i vores webshop.

#

No responses yet

Skriv et svar

Seneste kommentarer
    Modtag vores Nyhedsbrev
    Loading
    da_DKDansk