Igen i år går turen sydpå mod Gorleb i Tyskland, I år er ting dog slet ikke som de plejer at være, dels står den på Corona test før afrejse og inden hjemkomst.
Og netop Corona benytter, at turen nærmest kommer til, at forgå i isolation, parolen er modtaget pr mail, hotelnøglen udleveres mod negativ Coronatest, og hvor vi tidligere spist og spillet kort sammen i et større selskab ja så er selskabet skrumpet væsentligt. Men al transport som tidligere forgik i busser, vi i år foregå i egen bil mod anviste pladser.

Havde det været min først tur til Gorleb, hvilke jeg nok være nervøs for om jeg kunne finde rundt, men det bekymre mig ikke det store, og jeg tror at turen i år vil komme til at handle mere om jagt og mindre om socialt sammenværd.

Følg med på Outdoor and Mores facebooksiden, hvor i vil kunne fælge med på turen.

Knæk og bræk

#

No responses yet

Skriv et svar

Seneste kommentarer
    Modtag vores Nyhedsbrev
    Loading
    da_DKDansk